15251845 Lichtgewicht Werkbroek kopen?

€ 101.95
✅ Op voorraad ✅ Snel geleverd ✅ Veilig afrekenen

Bestel nu 15251845 Lichtgewicht Werkbroek

Blåkläder – 15251845 Lichtgewicht Werkbroek
Een lekkere dunne werkbroek voor in de zomer, die uiteraard wel aan de nodige veiligheidseisen voldoet. Zo is deze lichtgewicht werkbroek voorzien van extreem slijtvaste Cordura kniestukken, versterkte spijkerzaken en een duimstokzak. De gewone stof is overigens ook zo gefabriceerd dat deze, ondanks zijn lichte gewicht, ook behoorlijk slijtvast is. Dat betekent dus veilig en comfortabel werken, zonder oververhit te raken, met volop bewegingsvrijheid.

Merk: Blaklader
Categorie: Kleding

Gerelateerde producten

New Rebels Beanie Unisex Zwart

De ultieme beanie voor de moderne rebel. Een accessoire dat niet alleen je hoofd warm houdt, maar ook je rebelse geest uitstraalt. Maak kennis met onze exclusieve New Rebels Beanie, een meesterwerk in stijl en comfort. Het kloppende hart van deze beanie is het iconische New Rebels-logo, dat met trots prijkt op de voorkant. Dit logo is niet zomaar een embleem; het is een symbool van vastberadenheid, moed en onafhankelijkheid.

Bekijk »

poloshirts, grote maten, , heren, groen, maat: L, katoen, jp1880

Poloshirt, de sportieve klassieker, voor vrije tijd, casual office, steeds perfect gekleed. Alleen echt met het JP1880 motief op de borst. Hoogwaardige piqué kwaliteit van gemerceriseerd katoen, extra zacht en huidvriendelijk door de innovatieve silicoon-voorwas. Let op de details: de zoom heeft zijsplitten en is achter iets langer – dat ziet er gewoon beter uit. Van de geteste pasvorm kunt u zich ook in grote maten overtuigen. JP1880 – for

Bekijk »