8657 Schildersbroek kopen?

€ 68.95
✅ Op voorraad ✅ Snel geleverd ✅ Veilig afrekenen

Bestel nu 8657 Schildersbroek

HAVEP® Painter  –  8657 Schildersbroek met kniestukken
De 8657 Schildersbroek komt uit de hoogwaardige Painter-collectie van het betrouwbare merk HaVeP. De werkbroek met zijn ideale pasvorm is verkrijgbaar in alle gangbare lengtematen, heeft een eigentijdse en representatieve uitstraling, en is voorzien van vele doordachte en praktische opbergmogelijkheden, te weten: een verdekte ritssluiting, 2 ingezette zijzakken waarvan 1 met horlogezakje, 2 achterzakken met klep, duimstokzak met rolmaatzakje, dijbeenzak met klep, GSM-zakje met klep, Cordura® kniezakken, Cordura® versterkingen, 1 D-ring voor en 1 D-ring achter.

Merk: HaVeP
Categorie: Kleding

Gerelateerde producten

Travelin' Venning Dames – Laarzen – Cognac – Maat 37

Ontdek de veelzijdige Venning enkellaars voor dames van Travelin'. Gemaakt van hoogwaardig gewaxt suède leer en voorzien van een ademende Microline voering. Met de handige volledige zijrits en uitneembare zacht schuim inlegzool geniet je van comfort en functionaliteit. Merk: Travelin' Categorie: Country

Bekijk »

Justified Bags Justified Bags® Pluto Flamed 3 Compartimenten Shoulderbag Grey

Deze Justified tas heeft een Flamed Leather Look; een soort vlameffect door het verschil in kleursterkte. Dit zorgt voor een extra uitstraling. Het gladde leer zal nog meer eigen karakter krijgen naarmate je de tas langer gebruikt. Een degelijke schoudertas met maar liefst drie compartimenten allen met een ritssluiting en daar tussenin nog twee vakken met magneetknoop sluiting. Binnenin bevinden zich een extra ritsvakje en insteekvakje, handig voor je telefoon.

Bekijk »