Dassy KNOXVILLE Stretch Jeans Werkbroek met Kniezakken 200691 kopen?

€ 64.95
✅ Op voorraad ✅ Snel geleverd ✅ Veilig afrekenen

Bestel nu Dassy KNOXVILLE Stretch Jeans Werkbroek met Kniezakken 200691

DASSY – KNOXVILLE Stretch Jeans Werkbroek met Kniezakken 200691
De KNOXVILLE Werkspijkerbroek is een DASSY klassieker, die geliefd is om zijn tijdloze, nonchalante uitstraling, de sterke stof en zijn comfortabele pasvorm. Hij is voorzien van ruime, denim-kleurige kniezakken met Velcro (klittenband) sluiting. Draagt u hier kniebeschermers in, dan voldoet de broek aan de geldende Europese veiligheidsnorm voor werkbroeken met kniebescherming: EN 14404:2004+A1:2010. Verder is de broek uitgerust met allerlei handige zakken, zoals u hierboven ziet opgesomd. Die functionaliteiten, in combinatie met de  stevige stofkwaliteit 390 gr./m², maken de robuuste KNOXVILLE jeans geschikt voor tal van beroepen. En hij zit ook nog eens bijzonder comfortabel: de lichte rekbaarheid zorgt ervoor dat de stretch jeans mooi aansluiten op uw lichaam zonder iets af te knellen.
Wasinstructies voor de KNOXVILLE Stretch Werkspijkerbroek
Door het volgen van de onderstaande wasinstructies verhoogt u de levensduur van uw Dassy KNOXVILLE werkspijkerbroek:
Normaal wasprogramma op 60°
Niet bleken
Drogen in de droogtrommel uitsluitend op lage temperatuur
Maximaal op 150° C. strijken (2 punten)
Mild P proces

Merk: Dassy
Categorie: Kleding

Gerelateerde producten

T-shirt Beige A Rug

Beige t-shirt van Antwrp. Dit heeft een print. Combineer met een sportieve outfit. Pasvorm: Slim fit Referentie: BTS313 L001S 121 Bekijk het label voor meer details. Merk: Antwrp Categorie:

Bekijk »

Hemd Taupe Linnen

Taupe hemd van het merk Gran Sasso. Het hemd is afgewerkt in linnen. Combineer met een bijpassende jeans of chino. Pasvorm: Slim fit Referentie: 61183 50003 140 Bekijk het label voor meer details. Merk: Gran Sasso Categorie:

Bekijk »