Invicta Disney Limited Edition Automatic | 24608 kopen?

€ 134.95
✅ Op voorraad ✅ Snel geleverd ✅ Veilig afrekenen

Bestel nu Invicta Disney Limited Edition Automatic | 24608

Vandaag profiteer je van een speciale extra deal bij Watch2Day. Deze deal is niet alleen super scherp geprijsd, maar je shopt dit horloge ook nog eens met GRATIS VERZEND! Het betreft vier Disney Limited Edition modellen van Invicta. Om de aanbieding compleet te maken, ontvang je dit horloge ook nog eens voor de kerstdagen in huis! 
 
Invicta Disney Limited Edition automaten
 
Invicta is een Zwitsers/Amerikaans horlogemerk dat expert is in het vervaardigen van modieuze horloges van exceptionele kwaliteit. Vandaag hebben we een bijzondere aanbieding, want we hebben drievoortreffelijke 30 ATM duikklokken in de aanbieding: de Invicta Grand Diver Automatics! 

Je hebt vandaag keuze uit de volgende vier modellen:
 

* 24608 | Edelstalen kast en band, blauwe wijzerplaat met Mickey Mouse, blauwe bezel  
De Invicta Disney Limited editions hebben een edelstalen kast met een diameter van 40 mm en een dikte van 13 mm. Ook de band is gemaakt van edelstaal. Deze is 20 mm breed, 210 mm lang en kan gesloten worden met een vouwsluiting.
 
De Invicta Disney Limited Edtitions hebben een zeer accuraat automatisch uurwerk (TMI NH35A, 24 jewels). Dit betekent dat het horloge niet op batterijen werkt, maar opgeladen wordt door de beweging van de pols! Het horloge beschikt tevens over een datumaanduiding met loep.  
 
De wijzers en index zijn luminous waardoor de tijd ook goed afleesbaar is in het donker en het horloge is voorzien van gehard mineraalglas. De Disney Limited Edition doet het goed als modieus accessoire, maar is natuurlijk ook een fantastisch horloge met een waterbestendigheid van maar liefst 20 ATM. 
 
De Invicta Disney Limited Edition wordt geleverd in de originele Invicta box. Je ontvangt twee jaar fabrieksgarantie, en bij het activeren van je Invicta garantiekaart ontvang je nog eens een jaar extra garantie! Dus in totaal drie jaar garantie!
 
Bestel vandaag deze bijzondere Invicta Disney Limited Edition Automatic, inclusief drie jaar garantie, met hoge korting!

Merk: Invicta
Categorie:

Gerelateerde producten