Invicta I-Force Herenhorloge (46mm) | 30919 kopen?

€ 159.95
✅ Op voorraad ✅ Snel geleverd ✅ Veilig afrekenen

Bestel nu Invicta I-Force Herenhorloge (46mm) | 30919

Invicta I-Force Herenhorloge (46mm) | 30919
 
* Uurwerk met chronograaf en datumaanduiding
* Prachtige blauwe canvas band
* Waterbestendig tot 10 ATM
* Profiteer nu van een flinke korting
 
Invicta is een Zwitsers/Amerikaans horlogemerk dat expert is in het vervaardigen van modieuze horloges van exceptionele kwaliteit.
 
De Invicta I-Force Herenhorloge (46mm) | 30919 heeft een massieve edelstalen kast met een diameter van 46mm (ex kroon) en een dikte van 14mm. De band is 22mm breed en kan gesloten worden met een vouwsluiting. Het horloge heeft een geschroefde kroon en achterkant. Het horloge heeft daarnaast functies als een chronograaf en datumaanduiding.
 
Deze klassieker staat goed op werkelijk elke herenpols! Vandaag voor een stuntprijs op Watch2Day.

Merk: Invicta
Categorie:

Gerelateerde producten

Breed Lacroix Chronographs BRD6802

BREED LACROIX CHRONOGRAPHS BRD6802 46MM 5 ATM   * Prachtige 47mm edelstalen kast * Betrouwbaar Japans quartz uurwerk * Chronograaf en datumaanduiding * Waterdicht tot 5 ATM   Breed Lacroix Chronographs: stoere herenhorloges met gezandstraalde edelstalen kast van 47 mm, leren band en Japans quartz uurwerk met datum-, 24uurs-  en chronograaffunctie. Vandaag keuze uit zes varianten met hoge korting! Merk: Breed Categorie:

Bekijk »

Witte pareo met ornament motief

Witte katoenen pareo met handgedrukte ornament patronen in goud en zwart. De pareo heeft kwasten franjes en is afgewerkt met een zwart bandje. Merk: Categorie: Dames > Strandmode > Sarongs en Pareos

Bekijk »