Invicta Pro Diver Diamond Date | 15286 kopen?

€ 104.95
✅ Op voorraad ✅ Snel geleverd ✅ Veilig afrekenen

Bestel nu Invicta Pro Diver Diamond Date | 15286

Shine bright like a diamond!
 
* Voorzien van Zwitsers quartz uurwerk * Geschroefde kroon * Tot 20 ATM waterbestendig * Bevat een datumaanduiding   De echte Watch2day-kenner weet; we zijn dol op Invicta. En onze bezoekers blijkbaar ook, want Invicta is één van de bestverkopende merken van Watch2day. Daarom nemen we je graag even mee naar waar het allemaal begon. Naar 1837. Raphael Picard richtte toen in het Zwitserse plaatsje Chiasso Invicta op. Wat in het Latijns Invincible (onoverwinnelijk) betekent. Het merk begon met het maken van automatische horloge, dat mondde later uit in diverse andere collecties waarin er ook werd gekozen voor quartz uurwerken. Het maken van duikhorloges is één van de specialiteiten van Invicta. De iconische Pro Diver, Ocean Ghost en Lupah collectie zijn hieruit voortgekomen. Verder lag en ligt de focus naast kwaliteit en innovatie op design. Het was dan een mooie kers op de taart toen Invicta in 2013 de Red Dot Design Award won. Een internationale prijs voor design die al sinds 1955 jaarlijks wordt uitgereikt. Met meer dan dertig collecties heeft Invicta inmiddels een mooi plekje veroverd in horlogeland. 
 
Het Invicta horloge dat we je vandaag mogen aanbieden is de Invicta Pro Diver Diamond. Een stijlvol goudkleurig horloge dat is voorzien van een Zwitsers uurwerk en tot 20 ATM waterbestendig is. Verder heet dit horloge niet voor niets Diamond. Dit heeft natuurlijk alles te maken met de diamanten op de bezel. Die geven het horloge die extra luxe uitstraling!
 
Bestel vandaag nog een stijlvolle Invicta Pro Diver Diamond met hoge korting op Watch2Day!
 
Tip: liggen jouw horloges nu los in de kast? Dan is jouw collectie hard toe aan een nieuw onderkomen. Daarom heeft Watch2day nu een prachtige horlogebox voor je geselecteerd. Zo kun je jouw geliefde exemplaren (5 of 10 stuks) veilig opbergen en krijgen ze de aandacht die ze verdienen! Bestel hem hier (https://watch2day.nl/deal/28572/ax27o2).
 
–>

Merk:
Categorie:

Gerelateerde producten

Travelin' Trehuse Heren – Veterboots – Cognac – Maat 47

Ontdek de functionele Trehuse schoen voor heren van Travelin': gemaakt van hoogwaardig echt leer aan de buitenkant en een comfortabele voering van zacht schapenwol aan de binnenkant. De uitneembare inlegzool biedt extra comfort en is gemaakt van zacht schuim met een warme wollen toplaag. Merk: Travelin' Categorie: Country

Bekijk »

Casio F91-WM-7A Unisex Horloge 32mm 3ATM

Casio F91-WM-7A Unisex Horloge 32mm 3ATM Fantastisch horloge van Casio voor unisex. De afmeting van dit product bedraagt 32mm en het is waterdicht tot 3ATM. Dit is een 100% origineel merkproduct en wordt geleverd met 2 jaar garantie. Wacht niet langer en bestel 'm vandaag nog. OP=OP! CASIO HORLOGES Casio horloges combineren functionaliteit met stijl. Bekend om hun duurzaamheid en betrouwbaarheid, zijn ze perfect voor avonturiers en stedelijke ontdekkingsreizigers. Merk:

Bekijk »

New Rebels ® Camden Schoenentas – Zwemtas – Gymtas – 3L -Roze

Deze compacte en rugtas is super handig wanneer je natte en vieze spullen gescheiden van je andere uitrusting wilt houden. Het wordt Shoe Bag genoemd omdat hij ideaal is om (sport)schoenen in mee te nemen. Doordat de binnenkant ook uit glad materiaal bestaat, is deze tas ook zeer geschikt om sportkleding en zwemspullen in mee te nemen. Zowel de buiten-als binnenkant zijn makkelijk schoon te maken. De tas is licht

Bekijk »

Pet Zwart 2024

Zwarte pet van Arte. Deze heeft vooraan een logo. Combineer met een stijlvolle look. Referentie: 181AC BLACK Bekijk het label voor meer details. Merk: Arte Categorie:

Bekijk »

Satijnen Kamerjas Kimono Style Gyz Rood, Maat Extra Large

Elegante duo-tone satijnen kamerjas in kimono-style. Met steekzakken, contrasterende sjaalkraag, manchetten en riem. Aan de binnenkant een exrta koortsluiting tegen onbedoeld openvallen. Wordt geleverd exclusief de afgebeelde boxershort (apart verkrijgbaar). Een uniek kledingstuk voor speciale gelegenheden!  Mannelijk design Met ceintuur en binnenkoord Maatadvies: de maat One Size komt overeen met M/L en is geschikt voor personen met een lengte tot plm 1.85. Merk: Shirley of Hollywood Categorie: Apparel & Accessories

Bekijk »