Wat. Een. Topvruchtjes! Fruit zoals fruit bedoeld is. Geen gedoe met schillen. Geen sap tot aan je ellebogen. Geen uitpuilende fruitschaal of sporttas. Nee, niets van dat alles. Gooi gewoon een handje van deze vitaminebommetjes naar binnen en geef je energielevel een boost. Nog een voordeel van de blauwe bes; ze doen het ook zo lekker in een cake. Zoals qua smaak als qua looks!Cake is een feest! Wil je er echt een feest van maken? Gebruik deze cakemix dan ook eens om cupcakes te bakken. Het enige wat je nodig hebt is een muffinvorm, 20 minuten geduld en een paar vrienden om ze op te eten. Maar dát zal geen enkel probleem zijn.
- Verwarm de oven voor (elektrisch 175°C, hetelucht 160°C).Prak met een vork 2 bananen en mix er 2 eieren en de boter doorheen.
- Voeg de inhoud van de fles en een snufje zout toe aan het mengsel. Mix het geheel totdat het goed gemengd is.
- Schep het mengsel in een ingevet cakeblik. Snijd de laatste banaan over de lengte doormidden en leg op het brood.
- Zet het blik 60 – 70 minuten in het midden van de oven. Controleer het brood tussentijds met een prikker. Blijft er beslag aan zitten, dan mag hij nog wat langer! Is de prikker schoon, dan is het brood klaar!
Tip: Serveer met een flinke dot Griekse yoghurt!
Merk: Pineut
Categorie: